A Ryd-fiók törlése
A Ryd-fiókodat és minden kapcsolódó adatot bármikor törölheted.
Az alkalmazásban
- Nyisd meg a Rydot, és lépj a Beállítások › Adatvédelem és biztonság menübe.
- Koppints a Fiók törlése lehetőségre, és erősítsd meg.
A törlés azonnali és végleges. Előtte, ha szeretnéd, letöltheted az adataid másolatát a Beállítások › Adatvédelem és biztonság › Teljes biztonsági mentés menüben.
Az alkalmazás nélkül
Ha már nincs meg az alkalmazás, vagy nem tudsz bejelentkezni, írj a fiókodhoz tartozó e-mail-címről az info@ryd-app.it címre „Fiók törlése” tárggyal. Megkérünk, hogy erősítsd meg a kérést, és 30 napon belül elvégezzük a törlést; értesítünk, ha megtörtént.
Mit törlünk
- a fiókodat (e-mail, belépési adatok és profil, a fizetési adatokkal együtt);
- a felhőben tárolt összes adatot: számlák, tranzakciók, költségkeretek, befektetések, vagyontárgyak, nyugták és mellékletek;
- az általad létrehozott közös kiadási csoportokat a kiadásaikkal együtt;
- a hibabejelentéseidet.
Szolgáltatónk technikai biztonsági mentései 30 napon belül felülíródnak. A telefonodon az adatok akkor törlődnek, amikor az alkalmazásban törlöd a fiókot, vagy eltávolítod az alkalmazást.
Mi marad
Más adatot nem őrzünk meg, kivéve azokat, amelyeket jogszabály ír elő. Ha írtál nekünk, a levelezést az Adatvédelmi tájékoztatóban megadott ideig őrizzük.