Διαγραφή του λογαριασμού Ryd
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Ryd και όλα τα σχετικά δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή.
Από την εφαρμογή
- Ανοίξτε το Ryd και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις › Απόρρητο και ασφάλεια.
- Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε.
Η διαγραφή είναι άμεση και οριστική. Πριν από αυτό, αν θέλετε, μπορείτε να κατεβάσετε αντίγραφο των δεδομένων σας από Ρυθμίσεις › Απόρρητο και ασφάλεια › Πλήρες αντίγραφο ασφαλείας.
Χωρίς την εφαρμογή
Αν δεν έχετε πλέον την εφαρμογή ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε, γράψτε στο info@ryd-app.it από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας, με θέμα «Διαγραφή λογαριασμού». Θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε το αίτημα και θα ολοκληρώσουμε τη διαγραφή εντός 30 ημερών, ενημερώνοντάς σας όταν γίνει.
Τι διαγράφεται
- ο λογαριασμός σας (email, στοιχεία σύνδεσης και προφίλ, μαζί με τα στοιχεία πληρωμής)·
- όλα τα δεδομένα στο cloud: λογαριασμοί, κινήσεις, προϋπολογισμοί, επενδύσεις, περιουσιακά στοιχεία, αποδείξεις και συνημμένα·
- οι ομάδες κοινών εξόδων που δημιουργήσατε, μαζί με τα έξοδά τους·
- οι αναφορές προβλημάτων σας.
Τα τεχνικά αντίγραφα ασφαλείας του παρόχου μας αντικαθίστανται εντός 30 ημερών. Στο τηλέφωνό σας τα δεδομένα διαγράφονται όταν διαγράψετε τον λογαριασμό από την εφαρμογή ή την απεγκαταστήσετε.
Τι παραμένει
Δεν διατηρούμε άλλα δεδομένα, εκτός από όσα μας υποχρεώνει ο νόμος. Αν μας γράψατε, διατηρούμε την αλληλογραφία για το διάστημα που αναφέρεται στην Πολιτική απορρήτου.